Start 2018 in zicht

Start 2018 in zicht

Oké oké 't is nog wel even tot begin maart, maar we kijken er toch al naar uit. Aandachtige en vooral gemotiveerde motorrijders zullen al gemerkt hebben dat het alweer een stormloop is op onze opleidingen.

Laat u vooral niet ontmoedigen, stuur ons gerust een mailtje als de cursus van uw keuze vol zit, dan noteren we u met plezier als reserve voor die dag. Zo vroeg op het jaar gebeurt het al eens dat er bij cursisten "iets tussenkomt" waardoor een cursus verlegd wordt. Da's dan uw kans en als u als reserve genoteerd staat sturen we u meteen een mailtje ;-)

maandag 22 januari 2018

Vrom @ De Warmste Week

Terwijl ik momenteel de laatste hand leg aan onze cursuskalender voor 2018 blikken ik graag nog even terug op onze Warmste Rijopleiding. We konden donderdag in Wachtebeke een cheque gaan overhandigen voor de ongelooflijke som van 2200€ !!

Alle aanwezigen (liefst 76 motorrijders) konden beamen dat het een prachtige, warme dag was, ondanks de koude ;-)

Ik bedank nog eens ons prachtig team dat voor de nodige omkadering zorgde, maar vooral u, onze ongelooflijk trouwe en sympathieke klanten, de beste die er zijn!! 

Een link naar ons filmpje in Wachtebeke : https://www.facebook.com/136741639705355/videos/1581951318517706/

zondag 24 december 2017

De Warmste Rijopleiding

19/11

De Warmste Rijopleiding 19/11

Op 19 november stellen we ons oefenterrein in Zele, Gentsesteenweg 311 de ganse dag ter beschikking voor De Warmste Rijopleiding. Verspreid over ons terrein zullen we een fijne selectie aan behendigheidsoefeningen opstellen, zowel voor de beginner als voor de expert. Deelname kost 20€ en u komt en gaat wanneer u wil (tussen 9u en 16u30).

De volledige opbrengst van de dag gaat naar het Fond Jan Filliers, een warme actie onder de vleugels van Music For Life van Studio Brussel. We hopen op goed weer en we voorzien sowieso soep, koffie en een hapje ;-)

zaterdag 21 oktober 2017

Basiscursus 30 september

Basiscursus 30 september

Tja, het laatste cursusweekend van 2017 is alweer ingezet met de laatste basiscursus. Wegens de grote vraag was dit een extra dagje met een mooie bezetting. Enig minpuntje was de Open Bedrijvendag waardoor we moesten uitwijken naar een kleiner oefenterrein, maar bon, het bleek toch niet de moment om de grip van de banden even uit te dagen, rond 15u is het uiteindelijk gestopt met stevig regenen :-/
Laat de regen dan wel een leerrijke lesgever zijn natuurlijk, deze Vrommers zullen op nat en droog een eindje verder geholpen zijn.

zaterdag 30 september 2017

Ardennen 24 september

Ardennen 24 september

Het wordt weer tijd voor de laatste dit... en de laatste dat... Enfin, deze keer op 24 september de laatste bochtencursus Ardennen van dit seizoen.
De Indian Summer was deze keer wel erg goed gemikt, want we kregen een heeeerlijk weertje voor deze cursusdag.
Een leuke homogene groep om de Ardennen te doorkruisen, al waren de pijpjes op het einde van de rit wel uit :-)
We kunnen al beginnen denken aan een route voor volgend jaar! Suggesties van mooie wegen zijn trouwens zeer welkom

zaterdag 30 september 2017

Bochten 26 augustus

Bochten 26 augustus

Na een deugddoende zomerstop zijn we er meteen met een bochtencursus terug ingevlogen. Leuke gemotiveerde bende met bijna de helft dames. Het enige wat we nog mankeerden was een spat regen om het extra interessant te maken. Misschien toch maar eens overwegen om een sproeier te installeren...

zondag 3 september 2017

Bijkomende basiscursus 30

september

Op algemene aanvraag planden we nog een extra basiscursus in tegen het einde van het seizoen. De datum is zaterdag 30 september geworden. Wie ons mailde met de vraag is al ingeschreven, nu kan het ook gewoon via onze inschrijvingsmodule bij het overzicht van de opleidingen. Wacht niet te lang ;-) !

donderdag 24 augustus 2017

Bochtencursus 20 mei

Bochtencursus 20 mei

Topdagje met onze bochtenpikkers op 20 mei. Een gezapige 20 graden onder de zon, meer moet dat voor ons niet zijn. Sommigen ervaren, anderen minder, maar allemaal met veel plezier. Deze cursus gaat dan ook om correcte techniek + vertrouwen kweken = veilige rijplezier!

maandag 22 mei 2017

Peter D'Haese 14 mei

Peter D'Haese 14 mei

Terug allemaal BMW's op ons terrein vandaag voor de derde en laatste cursus voor onze partner BMW Peter D'Haese uit Latem. We noemden deze cursus "Road Safety Ambassador" omdat we nu eenmaal graag hebben dat motorrijders vanaf een bepaald niveau hun rijtechniek aanwenden voor hun eigen veiligheid, maar die visie ook mogen uitdragen naar anderen. We besteedden dan ook extra aandacht aan straatgerichte veiligheidstechnieken. 

maandag 22 mei 2017

Gevorderden 13 mei

Gevorderden 13 mei

Een flinke bende met zelfs enkele onverwachte gasten voor deze gevorderden-cursus. Gevolg was dat ons terrein ietske té gevuld was, sorry jongens... We hebben ze op deze schitterende dag wel flink aan het werk gezet en de regenbui die nét lang genoeg duurde om het terrein eens helemaal nat te leggen, maakt het extra interessant! Het was een supertoffe bende en naast het harde werk werd er ook veel gelachen, zo moet het toch zijn!?

maandag 22 mei 2017