Start seizoen 2020

Start seizoen 2020

ok, ok het is deze keer iets later dan anders, maar we zijn er wel weer!

Op algemene aanvraag hebben we de koppen bij elkaar gestoken en hebben we een nieuwe kalender uit onze mouwen geschud. Het gebruikelijke aanbod is weer aanwezig en nieuw voor 2020 is onze bochtencursus in de Vlaamse Ardennen die we tot vorig jaar een paar keer voor een goede privé klant uitgeprobeerd hebben en prima bevonden werd. We hebben daarvoor alvast twee datums voorzien.

"Speciallekes", zoals onze bochtencursus op circuit, onze gymkhana wedstrijd en onze "Warmste rijopleiding" houden we nog even in beraad, daarover later meer.

Het belangrijkste aanbod staat dus open en er kan ingeschreven worden!

maandag 6 januari 2020

Einde seizoen 2019

Einde seizoen 2019

Hoewel we in 2019 zoals gebruikelijk een pak cursusdagen achter de rug hebben, bleek het onderhouden van deze blog toch iets te tijdrovend, onze excuses daarvoor (Facebook is iets gemakkelijker ;-) . Op 6 oktober hebben we er voor 2019 een punt achter gezet met de bijzonde aangename groep medewerkers van de RAD winkelketen (aanrader!). Aangezien we thuis na de recente aankoop van onze droomwoning nog een pak werk hebben, krijgt dit even prioriteit en was dit meteen de allerlaatste VROM activiteit van 2019. We nemen tot minstens maart 2020 geen cursussen meer aan, en er komt in 2019 dus ook geen Warmste Rijopleiding. We proberen traditioneel rond Kerst onze nieuwe kalender voor het volgend lesseizoen te publiceren, maar als het niet zo is, even geduld. Iedereen die er in 2019 bij was, bedankt !!

woensdag 16 oktober 2019

Kalender 2019 is uit !!!

Kalender 2019 is uit !!!

Nadat we deze week nog een kroon op het jaar 2018 konden zetten met 3330 € opbrengst van onze Warmste Rijopleiding is het gebeurd! Onze nieuwe kalender voor het lesseizoen 2019 is beschikbaar, zoals steeds op de valreep nog onder de Kerstboom! We hadden het in het seizoen 2018 al gezegd, het aanbod zal wat kleiner zijn... en dat is het ook.

Wees er dus snel bij, what you see is what you get.

zondag 23 december 2018

De Warmste Rijopleiding -

18 november

De Warmste Rijopleiding - 18 november

Nu alle gewone en minder gewone cursussen allemaal achter de rug zijn, hebben we enkel nog onze "Warmste Rijopleiding" voor de boeg. Deze keer is "Villa Vief" ons goed doel. Villa Vief is een begeleid woonproject voor jongvolwassenen met een lichte mentale handicap. 

We zetten op 18 november ons terrein open voor een ganse dag motorplezier. Rijopleidingen zijn natuurlijk ons ding, dus je zal er behendigheidsoefeningen vinden van basis- tot topniveau. Voor 25€ kan je je ding doen, maar je kan ook gewoon eens komen kijken of een gezellige babbel doen bij onze "bar" (koffie, gebak, soep, frisdranken,...).

Iedereen welkom op ons gekend oefenterrein in Zele, Gentsesteenweg 311 (firma Mondiale) !

zondag 21 oktober 2018

Plaatsen vrij !!

Ja, het moet gezegd worden dat het voorjaar sneller dan ooit volzet was, maar de grootste drukte is nu wel voorbij. Gelukkig voor u beginnen er dan ook vrije plaatsen in het vooruitzicht te komen. Zo zijn er bijkomende vrije plaatsen voor onze bochtencursussen in de Ardennen bijgekomen en is onze bochtencursus op circuit ook weer van de partij. Inschrijven maar ! ;-)

donderdag 26 april 2018

BMW Peter D'Haese 8

april

BMW Peter D'Haese 8 april

Nog zo'n vaste waarde zijn onze vrienden van BMW Peter D'Haese in Latem en Zottegem. Om onze deelnemers scherp te houden hebben we ons even geconcentreerd op de rem- en rijhulpsystemen op zo'n moderne moto. ABS (pro of niet), tractiecontrole, wie zijn ze, wat doen ze? Toch elke eigenaar van een abs-pro motor over de schreef gekregen om op een flinke hellingshoek bruusk het anker te doen uitgooien, super ! 

donderdag 12 april 2018

De Billenwrijvers

De Billenwrijvers

Yep, zo heet de motorclub van de mannen van De Lijn in Gent :-)  Deze gekke bende is al jaren vaste klant in het voorjaar, leuk hoe twee mobiliteitsoplossingen mekaar zo de hand geven.

En ze kregen meteen de eerste lentedag van het jaar voorgeschoteld voor hun jaarlijkse opfrissing, alweer een topdagje !

donderdag 12 april 2018

Bochtencursus 10 maart

Bochtencursus 10 maart

Omdat bochten pikken nu éénmaal in het bloed zit van elke motard staken we al vroeg in het seizoen deze bochtencursus, kwestie van ook de zijkant van de banden een beetje warm te rijden.

Een beetje zon, maar ook een beetje (nu ja...) regen, IDEAAL dus :-)  Het natte terrein zorgt alweer voor een hoop vertrouwen bij de deelnemers, zo zien we het graag. 

Goede regenkledij helpt al veel en de moto en z'n banden weten al helemaal niet dat het nat is ;-)

donderdag 12 april 2018

Basis 4 maart

Basis 4 maart

Hoog tijd voor een update! Na een valse start bij de gevorderden op 3 maart (bevroren terrein) konden we nu écht het seizoen op gang schieten met deze groep basiscursisten.

Niet alleen was het terrein ontdooid maar er was zelfs een bescheiden zonnetje van de partij. Voor de meesten was het een echte seizoensstart dus eerst de motorspieren wat los maken :-) In de namiddag was iedereen al goed los gereden en deze groep kon er alvast tegenaan voor een veilig motorseizoen !

donderdag 12 april 2018

Start 2018 in zicht

Start 2018 in zicht

Oké oké 't is nog wel even tot begin maart, maar we kijken er toch al naar uit. Aandachtige en vooral gemotiveerde motorrijders zullen al gemerkt hebben dat het alweer een stormloop is op onze opleidingen.

Laat u vooral niet ontmoedigen, stuur ons gerust een mailtje als de cursus van uw keuze vol zit, dan noteren we u met plezier als reserve voor die dag. Zo vroeg op het jaar gebeurt het al eens dat er bij cursisten "iets tussenkomt" waardoor een cursus verlegd wordt. Da's dan uw kans en als u als reserve genoteerd staat sturen we u meteen een mailtje ;-)

maandag 22 januari 2018