De Warmste Rijopleiding -

18 november

De Warmste Rijopleiding - 18 november

Nu alle gewone en minder gewone cursussen allemaal achter de rug zijn, hebben we enkel nog onze "Warmste Rijopleiding" voor de boeg. Deze keer is "Villa Vief" ons goed doel. Villa Vief is een begeleid woonproject voor jongvolwassenen met een lichte mentale handicap. 

We zetten op 18 november ons terrein open voor een ganse dag motorplezier. Rijopleidingen zijn natuurlijk ons ding, dus je zal er behendigheidsoefeningen vinden van basis- tot topniveau. Voor 25€ kan je je ding doen, maar je kan ook gewoon eens komen kijken of een gezellige babbel doen bij onze "bar" (koffie, gebak, soep, frisdranken,...).

Iedereen welkom op ons gekend oefenterrein in Zele, Gentsesteenweg 311 (firma Mondiale) !

zondag 21 oktober 2018

Geschreven door Johan Vrom in de categorie Nieuws.

Reacties

Is het de bedoeling dat er een hele dag wordt deelgenomen (start uur?) of gewoon op gelijk wel tijdstip toekomen en inspringen? Dagfprogramma is me niet zo heel duidelijk.

Antwoord : Ons terrein gaat open vanaf 9u en sluit om 16u30 à 17u. Daartussen is iedereen welkom om zo lang te blijven als hij/zij wil. Een ganse dag zal sowieso heel lang zijn en niet echt aan te raden vanwege de hoeveelheid vol dat we verwachten.

4 jaar geleden

Geschreven door Rik Blank

Rik Blank

Reactie