Gevorderden 15 juni

Gevorderden 15 juni

Alweer een mooie bende op het terrein vandaag. Tijdens de ontbijtbriefing begint het alvast een ferm te regenen, maar kort daarna gaat de hemel open en we hebben voor de rest een zeer mooie dag. We zien ze zelden maar deze keer waren er ook enkele duo's bij, tof ! Hier en daar werd een klein foutje afgestraft, maar ook deze groep toonde veel motivatie en doorzettingsvermogen. Jammer dat we van Alain na de middag afscheid moesten nemen, ik heb vernomen dat de Yamaha met versleten koppeling het op pure wilskracht gehaald heeft tot in de garage :-)  Ik ben er opnieuw zeker van dat jullie allemaal met een pak meer vertrouwen huiswaarts gereden zijn !

maandag 17 juni 2013

Geschreven door Johan Vrom in de categorie Nieuws.

Reacties

6 intensieve VROM opleidingen op 1 jaar tijd was misschien iets te veel van het goede voor de koppeling :-) Maar ik heb ondertussen vernomen dat er nog genoeg koppelingen op voorraad zijn, dus dat komt wel in orde.

Tot een volgende!

Alain

8 jaar geleden

Geschreven door Alain Schellinck

Alain Schellinck

Het was een zeer leuke en leerrijke dag, de regen bleef gelukkig niet lang hangen dus na de middag konden we ons volledig laten gaan.

Tot volgende week voor de Gymkhana Academy!

8 jaar geleden

Geschreven door Peter

Peter

Reactie