Gevorderden 4 maart 2017

Gevorderden 4 maart 2017

Voor de verandering maar eens begonnen met een gevorderden-cursus om ons jubileumseizoen op gang te schieten. Alle websites voorspelden... interessant weer, maar wonderwel zagen we amper regen. Beetje gedruppel naar het einde, dat wel, maar klagen hoorde je ons zeker niet doen.

Sommigen hadden de moto maar net uit de winterslaap gehaald, een andere deelnemer kwam dan weer met een nagelnieuwe machine met amper 260 km op de teller aan de start. De meningen waren alweer onverdeeld, deze starter deed deugd!

zondag 5 maart 2017

Geschreven door Johan Vrom in de categorie Nieuws.

Reacties

Tweede keer dat ik gevorderden volg en voor de tweede keer ben ik zeiknat, jedoch tevreden terug naar Ruiselede gereden.

Het uitwijkmanoeuvre wil ik echt blijven oefenen/onderhouden. Volgend jaar mss inschrijven voor experten.

Tot in juni voor de circuitdag en de bochtencursus.

4 jaar geleden

Geschreven door Kristof Sucaet

Kristof Sucaet

Voor de 3de keer de gevorderden meegedaan en ja, je leert telkens wat bij.

Dit keer heeft he kleine duwtje op de binnen voetsteun me enorm geholpen om kort te keren. Heb die dag tevens het vertrouwen opgebouwd met mijn splinter nieuwe motor. Het "abs pro" werd me ook haarfijn uitgelegd waarna ik het zelf ook heb toegepast. Dus de cursus word zelfs aangepast aan het type motor dat je bij hebt, dit indien er tijd voor is uiteraard. Leuke dag gehad.

4 jaar geleden

Geschreven door Alfred Schrittwieser

Alfred Schrittwieser

Reactie