Gymkhana 22 mei

Gymkhana 22 mei

 

Het is al een tijdje het hoogtepunt van ons seizoen en deze keer waren de voorbereidingen extra stresserend door de erbarmelijke weersvoorspellingen, die gingen van lichte regen tot zware onweersbuien met windstoten...

Optimisten zeggen al eens "het is nog nooit blijven regenen", maar gisteren is het toch van een ganse namiddag niet opgehouden. Gelukkig is de initiatie in de voormiddag nog min of meer droog kunnen verlopen waardoor we toch alweer enkele nieuwe motorrijders enthousiast kunnen maken hebben voor deze leuke discipline en motorbehendigheid in het algemeen.

Ondanks het slechte weer waren toch 20 dappere strijders op post voor de wedstrijd, met zelfs een delegatie uit Nederland ! Onze gymkhana dag bleek dan ook een uitstekende voorbereiding te zijn op het Europees kampioenschap volgende week in NL, waar ook ons VROM Gymkhana team (Kenneth en Bart) zal aan deelnemen.

Uiteindelijk was het Richard Van Schouwenburg (NL) die de snelste tijd zonder strafseconden neerzette, gevolgd door Bart Hoste (VROM Gymkhana Team) en Kenneth Vandebroek (VROM Gymkhana Team). In de B-klasse zette Peter Geurs de snelste tijd neer, gevolgd door Bob Stöpler (NL) en Simon Beirnaert.

Tot volgend jaar hopelijk in wat drogere omstandigheden ;-)

maandag 23 mei 2016

Geschreven door Johan Vrom in de categorie Nieuws.

Reactie