Gastenboek

Welkom in het VROM gastenboek !

Hier kan je een berichtje nalaten over uw cursus. Voor de gelegenheid zijn ook de berichten uit het "oude" gastenboek van onze vorige website opgerakeld. Vul ze gerust aan met uw beoordeling van onze cursus.

Veel leesplezier !!

Reacties

Gisteren een dagje basisopleiding gevolgd bij VROM. Alhoewel ik al een kleine 4 jaar terug regelmatig met de motor toertjes doe, heb ik toch nog veel bijgeleerd ! Kenneth, onze rij instructeur, doet zijn opleiding met de nodige animo en je merkt in alles dat hij deze opleidingen met veel passie doet. Bedankt voor alle tips and tricks dat je ons aangeleerd hebt. Op die manier hebben we ook meer kennis en zelfvertrouwen gekregen om met een gerust(er) hart de baan op te gaan. Doe zo verder !

2 weken geleden

Geschreven door Steve Wittouck

Steve Wittouck

Dit is nu echt wat ik ervan gehoopt had. Ik denk dat Kenneth een goede start van seizoen heeft gemaakt. We hadden een zeer aangename groep en Kenneth zijn manier van aanpak en kennis gaf ons het nodige vertrouwen. Voor mij was dit de eerste keer en zeker niet mijn laatste.

Merci VROM en in het bijzonder aan Kenneth.

Henny

2 weken geleden

Geschreven door Degroote Henny

Degroote Henny

Basiscursus gevolgd gisteren. Een aanrader voor elke beginner of prima opfrissing voor de meer ervaren rijder. Kenneth is een topleraar!

2 weken geleden

Geschreven door Wouter Vandenbroeke

Wouter Vandenbroeke

De basiscursus is een aanrader voor 'heropstappers' zoals ik. Vandaag met veel meer vertrouwen huiswaarts gereden. Bedankt Kenneth!

2 weken geleden

Geschreven door Johan Van Hoecke

Johan Van Hoecke

de grenzen serieus verlegd en bovendien veiliger en meer ontspannen gereden en de regen was maar bijzaak.

dank u wel.

6 maanden geleden

Geschreven door Michiels Paul

Michiels Paul

Weer eens een TOP cursusdag bochten Ardennen.

Erica haar schrik is helemaal weg, hierbij is onze rijrangorde bepaald.

Ik dien dus te volgen, wat een normaal huwelijk is hé ;-) ; anders kijkt ze steeds op mijn rug, lijkt me iet teveel controle :-)

10 maanden geleden

Geschreven door De Cock - Landsberg

De Cock - Landsberg

Jaja het was weer top afgelopen zaterdag den bochtencursus. En ja zelfs na de zoveelste deelname leer je wel altijd wel iets extra bij. Bedankt Johan voor je inzet om de motards veilig te leren rijden.

Hugo

10 maanden geleden

Geschreven door De Rycke Hugo

De Rycke Hugo

Bedankt Johan voor de mooie en leerrijke dag, het was weer eens top.

Besef nu nog meer dat ik nog veel te oefenen heb, als ik sommige medecursisten ontspannen over het bochtige parcour zag rijden en die nog tijd hadden om wat te dollen met elkaar.

Bedankt.

10 maanden geleden

Geschreven door Van Haesendonck Cesar

Van Haesendonck Cesar

Vandaag een zoveelste cursus bij VROM gevolgd, iedere keer opnieuw dik in orde. Ondertussen worden de medecurcisten al bekende gezichten, een teken dat ik niet de enige ben die super tevreden is met deze formule.

Toffe bende, superdag, en super lesgever. Bedankt!!

11 maanden geleden

Geschreven door Filip M

Filip M

Met onze motorclub onze jaarlijkse afspraak gehad op 24/03/2018. Was weerom top! Hele leuke en leerzame dag gehad. Volgend jaar opnieuw op de afspraak. Bedankt Johan.

11 maanden geleden

Geschreven door Patrick Buyck http://billenwrijvers.wordpress.com