Gastenboek

Welkom in het VROM gastenboek !

Hier kan je een berichtje nalaten over uw cursus. Voor de gelegenheid zijn ook de berichten uit het "oude" gastenboek van onze vorige website opgerakeld. Vul ze gerust aan met uw beoordeling van onze cursus.

Veel leesplezier !!

Reacties

Wie een beetje naar onder scrolt komt mogelijks nog mijn bericht van twee jaar terug tegen. Toen twijfelde ik of een doorgedreven rijopleiding wel iets voor mij was en of ik het wel 'aan zou kunnen'. Ondertussen zijn we twee jaar en drie sessies verder. Van 'gevorderden' ben ik doorgegroeid naar 'Expert'. Het blijft keer op keer genieten. Ode aan en lof voor Johan, de lesgever, die een zeer goede differentiatie in zijn oefeningen steekt. Zo is het voor iedereen leuk en voor iedereen uitdagend.

De oefeningen uit de experten sessie zijn een waar genot om uit te voeren. Toegeven, ik heb best wat gezweet om ze uit te kunnen voeren, maar plots viel alles op zijn plaats en stond er geen maat meer op! En wat een plezier haal je daar uit! Het kon niet op! Je merkt dat Johan met je mee geniet wanneer hij je ziet groeien.

Ik kan er niet van over hoe fijn het was (dat ik me ondertussen ingeschreven heb voor de Gymkhana sessie geeft alvast een indicatie) en hoe hard ik het iedereen aanbeveel. Het zou verplichte materie moeten zijn voor iedere motard! Want wees maar zeker, achteraf rij je vlotter, soepeler en veiliger dan ooit ervoor. Dit zowel met een nieuwe motor als, zoals ik, met een gouden oudie (CB Sevenfifty).

En we weten allemaal dat alles leuker is als je het goed kan.

Bedankt Johan en zijn team!

4 maanden geleden

Geschreven door Tjeu

Tjeu

Driemaal is scheepsrecht, eindelijk kunnen proeven van deze opleidingsdag.

Basiscursus om te starten.

Mooi weer super ontspannende en zeer leerrijk.

Thx Johan en Sander voor de tips een dikke aanrader voor elke motard ;-)

Tot zeker een volgende keer

Dirk

1 jaar geleden

Geschreven door De Groote Dirk

De Groote Dirk

Een tweetal weken terug heb ik naar jaarlijkse gewoonte een bochtencursus op terrein gevolgd en vorig weekend is de daar geoefende noodstop in een bocht echt wel van pas gekomen. Zonder enige vorm van ABS mijn motor kunnen doen stoppen in een bocht nadat het fout was gegaan.

Al denk je dat je motor overweg kan, een opfrissing kan nooit kwaad...

2 jaar geleden

Geschreven door Dirk

Dirk

Ken je ook die twijfel? Zou ik het wel doen? Is het wel iets voor mij? Ga ik het wel kunnen? Of ga ik wel genoeg leren?

Ik had het allemaal. Vijftien jaar terug reed ik nog 30-40.000km per jaar. Ik leefde op de motorfiets. Maar dan komt het huisje en de kindjes. De motor komt amper nog van stal en wanneer die van stal komt voel je dat je lang niet meer het kunnen van vroeger hebt.

Ik probeerde zelf regelmatig te oefenen, maar zonder het gewenste resultaat. Aangezien ik sinds kort met de scooter pendel van Gent naar Brussel, toch beslist om me met de (echte) motorfiets in te schrijven voor de Gevordere Rijopleiding.

Wat. Een. Geweldige. Dag.

Ok, het ging eerst allemaal wat stroefjes. De grote GS'en vlogen mijn kranige oude CB Sevenfifty bij wijze van spreken om de oren, maar tegen de middag kwam de souplesse en het vertrouwen van vroeger terug.

De oefeningen waren zeer goed gekozen en differentieerden zeer goed op de groep. Je kon alles eenvoudig, of met wat meer uitdaging doen. Je kiest zelf de snelheid en bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan.

Tegen het einde van de dag was dat voor mij 'tot het geheel stevig tegen de grond sleept, de banden kreunen en de remmen geuren'. Maar dat hoeft zeker niet.

Het was een stevige dag, incl zéér verzorgde organisatie, die me terug in staat heeft gesteld om opnieuw soepel, vol vertrouwen en veilig terug de baan op te gaan. Dat maakt van de deelnemers niet alleen betere, maar ook vrolijkere motards, want wat je goed kan is altijd leuker dan wat niet vlot.

Een absolute aanrader.

2 jaar geleden

Geschreven door Tjeu

Tjeu

Topdagje alweer !!

2 jaar geleden

Geschreven door Fonteyn Tim

Fonteyn Tim

Het was terug een heel geslaagde bochtencursus, mooi weer en twee uitstekende instructeurs Johan en Kenneth.

thx Hugo

3 jaar geleden

Geschreven door De Rycke Hugo

De Rycke Hugo

Johan & collega,

bedankt voor de mooie rit ,aangaande de bochten cursus van 1juni jl.

alsook de technische begeleiding.

super mooie motordag gehad,tof gezelschap met de deelnemende motorrijders.

met vriendelijke groeten

Elie & Liliane

3 jaar geleden

Geschreven door Elie Roels & Liliane Dierickx

Elie Roels & Liliane Dierickx

Hallo,

gisteren de opleiding "bochtentechnieken" gevolgd. In de voormiddag stevig regenweer, dus we hadden het voordeel om de technieken bij nat weer te mogen oefenen op het oefenterrein. Blijkt dat we helemaal geen schrik moeten hebben om bij nat weer uit te rijden (zonder overmoedig te worden natuurlijk).

Heel wat opgestoken opnieuw gisteren! bedankt Johan! onze rijvaardigheid en veiligheid op de weg vaart er wel bij ! :)

3 jaar geleden

Geschreven door Chris De Kerpel

Chris De Kerpel

De door VROM georganiseerde basiscursus motorrijden op zaterdag 13 april l.l. Was helemaal top. Instructeur Kenneth bracht op een speelse manier een hoop kennis over en persoonlijk heb ik nu meer zelfvertrouwen in het besturen van mijn motor. een uiterst aangename dag met de juiste mix van « fun » en « instructie » met opbouwende en terechte opmerkingen, « hands on ». Jullie zien mij zeker terug!

3 jaar geleden

Geschreven door Antoine van Diem

Antoine van Diem

Zaterdag 13/04 mijn eerste cursus bij Vrom... het zal niet de laatste zijn! Degelijke uitleg met de nodige humor gebracht door Kenneth, schitterend oefenterrein, goeie groepsgrootte dus voldoende oefenkans, uitdagingen op maat van iedereen. Een lekkere lunch in een gezellige taverne. Zo’n dagje Vrom is zijn centjes meer dan waard!! I’ll be back!

PS: ook nog bedankt voor de uitgebreide fotoreportage, door onze Instructeur met gevaar voor eigen leven genomen van tussen de oranje kegeltjes...

3 jaar geleden

Geschreven door Sabine Op de Beeck

Sabine Op de Beeck