Gastenboek

Welkom in het VROM gastenboek !

Hier kan je een berichtje nalaten over uw cursus. Voor de gelegenheid zijn ook de berichten uit het "oude" gastenboek van onze vorige website opgerakeld. Vul ze gerust aan met uw beoordeling van onze cursus.

Veel leesplezier !!

Reacties

Het was terug een heel geslaagde bochtencursus, mooi weer en twee uitstekende instructeurs Johan en Kenneth.

thx Hugo

7 maanden geleden

Geschreven door De Rycke Hugo

De Rycke Hugo

Johan & collega,

bedankt voor de mooie rit ,aangaande de bochten cursus van 1juni jl.

alsook de technische begeleiding.

super mooie motordag gehad,tof gezelschap met de deelnemende motorrijders.

met vriendelijke groeten

Elie & Liliane

7 maanden geleden

Geschreven door Elie Roels & Liliane Dierickx

Elie Roels & Liliane Dierickx

Hallo,

gisteren de opleiding "bochtentechnieken" gevolgd. In de voormiddag stevig regenweer, dus we hadden het voordeel om de technieken bij nat weer te mogen oefenen op het oefenterrein. Blijkt dat we helemaal geen schrik moeten hebben om bij nat weer uit te rijden (zonder overmoedig te worden natuurlijk).

Heel wat opgestoken opnieuw gisteren! bedankt Johan! onze rijvaardigheid en veiligheid op de weg vaart er wel bij ! :)

8 maanden geleden

Geschreven door Chris De Kerpel

Chris De Kerpel

De door VROM georganiseerde basiscursus motorrijden op zaterdag 13 april l.l. Was helemaal top. Instructeur Kenneth bracht op een speelse manier een hoop kennis over en persoonlijk heb ik nu meer zelfvertrouwen in het besturen van mijn motor. een uiterst aangename dag met de juiste mix van « fun » en « instructie » met opbouwende en terechte opmerkingen, « hands on ». Jullie zien mij zeker terug!

9 maanden geleden

Geschreven door Antoine van Diem

Antoine van Diem

Zaterdag 13/04 mijn eerste cursus bij Vrom... het zal niet de laatste zijn! Degelijke uitleg met de nodige humor gebracht door Kenneth, schitterend oefenterrein, goeie groepsgrootte dus voldoende oefenkans, uitdagingen op maat van iedereen. Een lekkere lunch in een gezellige taverne. Zo’n dagje Vrom is zijn centjes meer dan waard!! I’ll be back!

PS: ook nog bedankt voor de uitgebreide fotoreportage, door onze Instructeur met gevaar voor eigen leven genomen van tussen de oranje kegeltjes...

9 maanden geleden

Geschreven door Sabine Op de Beeck

Sabine Op de Beeck

Gisteren een dagje basisopleiding gevolgd bij VROM. Alhoewel ik al een kleine 4 jaar terug regelmatig met de motor toertjes doe, heb ik toch nog veel bijgeleerd ! Kenneth, onze rij instructeur, doet zijn opleiding met de nodige animo en je merkt in alles dat hij deze opleidingen met veel passie doet. Bedankt voor alle tips and tricks dat je ons aangeleerd hebt. Op die manier hebben we ook meer kennis en zelfvertrouwen gekregen om met een gerust(er) hart de baan op te gaan. Doe zo verder !

10 maanden geleden

Geschreven door Steve Wittouck

Steve Wittouck

Dit is nu echt wat ik ervan gehoopt had. Ik denk dat Kenneth een goede start van seizoen heeft gemaakt. We hadden een zeer aangename groep en Kenneth zijn manier van aanpak en kennis gaf ons het nodige vertrouwen. Voor mij was dit de eerste keer en zeker niet mijn laatste.

Merci VROM en in het bijzonder aan Kenneth.

Henny

10 maanden geleden

Geschreven door Degroote Henny

Degroote Henny

Basiscursus gevolgd gisteren. Een aanrader voor elke beginner of prima opfrissing voor de meer ervaren rijder. Kenneth is een topleraar!

10 maanden geleden

Geschreven door Wouter Vandenbroeke

Wouter Vandenbroeke

De basiscursus is een aanrader voor 'heropstappers' zoals ik. Vandaag met veel meer vertrouwen huiswaarts gereden. Bedankt Kenneth!

10 maanden geleden

Geschreven door Johan Van Hoecke

Johan Van Hoecke

de grenzen serieus verlegd en bovendien veiliger en meer ontspannen gereden en de regen was maar bijzaak.

dank u wel.

1 jaar geleden

Geschreven door Michiels Paul

Michiels Paul