Uw Instructeur

Even voorstellen…

Ik ben geboren in het gezegende jaar 1974 en op 25-jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste motor van m’n beste maat Wim die ik nog steeds dankbaar ben. Een oude CBX400 die defect was hebben we terug tot leven geroepen en we konden rijden !! (momenteel is de CBX zelfs tot in de nieuwstaat gerestaureerd)

Drie jaar later kreeg ik de kans om motorrijder te worden bij de Lokale Politie en die heb ik uiteraard met beide handen gegrepen. Een maand en 4000 zèèr technische motorkilometers later mocht ik de opleiding als groepslaureaat beëindigen. Sindsdien ga ik naast mijn privé-kilometers ook zeer regelmatig met een blauw gestreepte de baan op (ter info, mijn stalen werkros bij de politie is een BMW R1200RT lc).

 

In 2006 begon het te wringen…. Ik had ondertussen mijn jonge broer verloren in een tragisch motorongeval en ook tijdens het beroep stelde ik veel ongevallen vast die mits de juiste rijtechniek vrij gemakkelijk hadden kunnen vermeden worden.

Door omstandigheden heb ik bij een goede gelegenheid een cursusdag gegeven aan een bevriende groep motorrijders en die mannen zeiden tot mijn verbazing dat ze die dag meer bijgeleerd hadden dan op al hun vorige opleidingen samen. Een paar maanden later was VROM geboren!  

 

Ondertussen zijn we in zelfstandig bijberoep al tien jaar bezig met het geven van kwalitatieve opleidingen waarbij de nadruk ligt op behendigheid, ongevallenpreventie en rijplezier. We zijn dan ook trots dat we ondertussen naast onze honderden tevreden klanten verschillende bedrijven, organisaties, politiezones en verschillende motorzaken tot ons tevreden klienteel mogen rekenen.

 

Kwalificaties

Met dit arsenaal aan qualificaties gaan wij uw motorbehendigheid met vol enthousiasme en oog voor een persoonlijke begeleiding te lijf:

  • lokale politie
  • lesgever motorrijders lokale politie

referenties

Links naar organisaties en bedrijven die we tot onze tevreden klanten kunnen rekenen :