Uw Instructeur

Even voorstellen…

Ik ben geboren in het gezegende jaar 1974 en op 25-jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste motor van m’n beste maat, een CBX400F2 voor de kenners. 

Drie jaar later kreeg ik de kans om motorrijder te worden op het werk (Politie) en die heb ik uiteraard met beide handen gegrepen. Een maand en 4000 zèèr technische motorkilometers later mocht ik de opleiding als groepslaureaat beëindigen. Sindsdien ga ik naast mijn privé-kilometers ook zeer regelmatig met een blauw gestreepte de baan op (voor wie het interesseert, mijnmotor bij de politie is een BMW R1250RT).

 

In 2006 begon het te wringen…. Ik had ondertussen mijn jonge broer verloren in een tragisch motorongeval en ook tijdens het beroep stelde ik veel ongevallen vast die mits de juiste rijtechniek vrij gemakkelijk hadden kunnen vermeden worden.

Door omstandigheden heb ik bij een goede gelegenheid een cursusdag gegeven aan een bevriende groep motorrijders en die mannen zeiden tot mijn verbazing dat ze die dag meer bijgeleerd hadden dan op al hun vorige opleidingen samen. Een paar maanden later was VROM geboren!  

 

Ondertussen zijn we 13 jaar verder en zijn we gestaag gegroeid in het verzorgen van kwalitatieve motoropleidingen waarbij de nadruk ligt op behendigheid, ongevallenpreventie en rijplezier. We zijn dan ook trots dat we ondertussen naast onze honderden tevreden klanten verschillende bedrijven, organisaties, politiezones en verschillende motorzaken tot ons tevreden klienteel mogen rekenen.

 

Door de jaren heen is Kenneth Vandebroek doorgegroeid van assistent naar volwaardig instructeur. Het is dan ook best mogelijk dat u Kenneth op één van uw cursussen tegenkomt. Ook Davy Verbelen is er regelmatig bij en ook hij is doordrongen van onze visie en waarden. 

Ook in eigen huis staat de opvolging te trappelen: Sander De Bruycker is bij vele van onze cursisten al gekend als assistent en daar krijgen we de komende jaren zeker meer van te zien.

Kwalificaties

Met dit arsenaal aan qualificaties gaan wij uw motorbehendigheid met vol enthousiasme en oog voor een persoonlijke begeleiding te lijf:

  • lokale politie
  • instructeur motorrijdersopleiding politie

referenties

Links naar organisaties en bedrijven die we tot onze tevreden klanten kunnen rekenen :