top of page

ONZE ACHTERGROND

Ik ben geboren in het gezegende jaar 1974 en op 25-jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste motor van m’n beste maat, een CBX400F2 voor de kenners. 

Drie jaar later kreeg ik de kans om motorrijder te worden op het werk (Politie) en die heb ik uiteraard met beide handen gegrepen. Een maand en 4000 zèèr technische motorkilometers later mocht ik de opleiding als groepslaureaat beëindigen.

 

In 2006 begon het te wringen…. Ik had ondertussen mijn jonge broer verloren in een tragisch motorongeval en ook tijdens het beroep stelde ik veel ongevallen vast die mits de juiste rijtechniek vrij gemakkelijk hadden kunnen vermeden worden.

Door omstandigheden heb ik bij een goede gelegenheid een cursusdag gegeven aan een bevriende groep motorrijders en die mannen zeiden tot mijn verbazing dat ze die dag meer bijgeleerd hadden dan op al hun vorige opleidingen samen. Een paar maanden later was VROM geboren!  

 

Ondertussen zijn we vele jaren verder en zijn we gestaag gegroeid in het verzorgen van kwalitatieve motoropleidingen waarbij de nadruk ligt op behendigheid, ongevallenpreventie en rijplezier. We zijn dan ook trots dat we ondertussen naast onze honderden tevreden klanten verschillende bedrijven, organisaties, politiezones en verschillende motorzaken tot ons tevreden klienteel mogen rekenen.

 

Zowat alles verloopt ondertussen op de motor. Tussen de woon-werk en professionele kilometers bij de Federale Politie door, kan de koersliefhebber me al eens tegenkomen in één of andere functie tijdens de vele topwedstrijden die ons land rijk is.

Dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan bewijst zoonlief Sander, die niet alleen deze mooie website maakte, maar ook een zeer begenadigd motorrijder blijkt. De opvolging staat klaar!

DSC_0003.jpg
bottom of page