top of page

FAQ

Deze vragen horen we vaak

Waar gaat de cursus door?

Onze cursussen gaan door op een 5500m² groot privé terrein in Zele, Oost-Vlaanderen. Het overgrote deel van het terrein is verhard in perfect asfalt, een klein deel in een zeer degelijke betonverharding. De deelnemers komen 's morgens samen in een tea room in de buurt en ook de lunch nemen we vlakbij. Er is een tankstation op 200 m van het oefenterrein.

De bochtencursussen in de Ardennen gaan van start in Huy en eindigen daar ook in de buurt.

Indien u zelf een groep samenstelt en u beschikt over een voldoende groot terrein kunnen we gerust ook naar een locatie van uw keuze komen les geven

Welke cursus kies ik  best?

Als u nog nooit een cursus volgde raden we steeds aan om te beginnen met een basiscursus, ongeacht uw rij-ervaring. Als u nu bijv. het ganse jaar door woon-werk verkeer doet op de motor vormt u dan weer een uitzondering en is het mogelijk om ineens te starten bij de gevorderden. Ook wanneer het rij-examen nog niet zo lang achter de rug is en u beheerst de technieken nog, kan u ineens starten bij de gevorderden.

Onze opleidingen zijn er voor motorrijders die reeds een (minstens voorlopig) rijbewijs hebben, niet om te leren rijden vanaf nul. Daarvoor verwijzen we u graag door naar een rijschool.

Ik heb geen motor, wat nu?

In de eerste plaats is het de bedoeling dat u de cursus volgt met uw eigen moto. Als u overweegt om opnieuw op te starten met motorrijden, of u doet het liever niet met uw eigen motor, bestaat de mogelijkheid om een motor te huren die rondom voorzien is van valbeugels.

We verwijzen u hiervoor graag door naar onze partner BMW Peter D'Haese in St Martens Latem (DHaese.bmw.be - 09/2828730)

Kan ik iemand een cursus cadeau doen?

Dat kan gerust! Stuur ons gewoon een mailtje met wat u wenst, wij sturen de geschenkbon zo snel mogelijk op naar u thuis.

bottom of page